Ibu-ibu ada rutin pemakaian losyen badan sebelum tidur tak?
Voice your Opinion
Ya, ada
Tidak

4881 respon

17 Balas

Sblum ada anak, slalu lah.. lepas ada anak ni, susah sbb takut losyen tu x ngam dgn kulit baby.. baby pula tidur dgn kami 😅 baby masi menyusu, so x pernah dah 😅

Pakai kejap je.nanti tengah malam pergi tandas atau cuci tangan dh malas nk pakai lagi😂

xboleh da nak berlosyen, sejenis anak menggigit..sian dia gigit kita rasa losyen😂

masa anak dara je.. pastu tak sempat da.. lagi ada budak ni.. mandi pun x sempat

rutin losyen lpas mandii jaa... sbelom tido xde pape

Kekdg sempat dan ingt br pkai😂😂

takde mAse.. pk nk tdur je 😆

saya pakai Aloe Vera

Tidak. Worry of chemical

1y ago

𝚙𝚊𝚔𝚊𝚒.. 𝚌𝚘𝚣 𝚒 𝚊𝚍𝚎 𝚎𝚔𝚣𝚎𝚖𝚊..𝚙𝚊𝚔𝚊𝚒 𝚓𝚎𝚗𝚊𝚖𝚊 𝚙𝚊𝚕𝚖𝚎𝚛𝚜 & 𝚔𝚘𝚘𝚕𝚒𝚝

teman p mna2😂