5tahun berjuang Garis 2. Akhirnya redha dgn ketentuan Ilahi. Anak syurgaku.. Iman Haris ❤️ 13w1d

28 Balas

sabar ye sis, saya pon kehilangan pada 8 minggu usia kandungan, baby tiba2 berhenti denyutan..time tu lagi 3 hari nak raya tahun ni..hanya Allah yang tahu macam mane perasaan ni..kite semua kena kuat, insyaAllah wanita yang Allah beri ujian keguguran banyak sangat pahala ya..Allah tahu kite wanita yang kuat..kuat ye sis..teruskan berusaha..saya pon masih berusaha dan sentiasa berharap Allah tiupkan roh malaikat kecil dalam rahim semula..saya doakan sis akan dapat rezeki lagi..kuat ya sis😘

salam takziah..jaga permakanan jaga kesihatan..insyaallah ade rezeki lagi..sama sy 5tahun bru dpt dua line..elakkan kongsi berita gembira mcm ni dgn org luar..kongsi dgn kluarga terdrkat shaja dulu utk trimester prtama ni..risau pnyakit ain pula yg dtg..semoga sis redha yer..mudah2 lekat lagi..

2y ago

Share Berita gembira? Keluarga terdekat pun xtahu sy pregnant sis.. 😅 Sy keguguran ni pun share kat sini je sbb xde org kenal sy..

tdk apa sis blm rezeki sya pun mencuba 8 tahun baru mengandung tp 23minggu kandungan rahim pula terbuka awal..baby boy Lahir secara normal bernafas 30 minit dlm dakapan sya..be strong mama♥️

2y ago

macam bersalin biasa tanda tu mucus plug dulu kluar dgn darah awal2nya sampai Emergency doctor cek sdh 6cm setengah hari mcmtu full bukaan 10cm beranak secara normal

Innalilla Wainnalilla Hirojiun.. Sabar ye sis.. Sama la.. Saya pn 4 tahun da cuba.. Baru je kehilangan sehari sblm puasa tahun ni.. InsyaAllah ada rezeki lain buat kita semua yg ttc ni.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻🤲🏻

2y ago

Anak sulong saya ttc 5thun... yg ni pun sama hampir 6thun... xpelaa saya redho.. 😇

takziah sis.....xpe la,belum ada rzeki...in shaa Allah,lepas ni ada rezeki sis....boleh sya tanya...tu kantung ada janin ke??? sya prnh miscarriage masa 12minggu...sbb blighted ovum(ada kantung,xdak janin)

2y ago

InshaAllah 💐🥰

Sama sis . Saya 3tahun. Dua kali gugur. Yg pertama 8week . yang harini jatuh sendiri juga kantung. dah 13week ☺️ mcm2 dah berpantang. Sampai berhenti kerja .. tp tkde rezeki jugak..

sabar ye syg.. sy tahun 2018 gugur 14 weeks sbb kantung kosong. jantung bayi tiada . tahun ni 2022 bru dpt rasa kali ke 2. ni pun doa byk² xmau eksaited.

2y ago

salam nak tanya, apa maksud kantung kosong? maksudnya xde baby ke dlm tu? means masa scan before 14weeks tu mmg xde baby n xdgr jantung baby ye? maaf byk tanya, sy kurang faham.

salam takziah. jgn sedih2 ya mommy. insyaallah ade rezeki lebih baik lps nii. rehat kan diri, take time utk healing. berpantang, berurut semua.

Salam takziah mommy, sy pn gugur bulan lalu 11w2d inshallah moga kita ada rezeki tahun ni lagi dengan diberikan kandungan yg sihat amin2.🤲🏻

salam takziah. semoga tabah hendaknya & semoga Allah permudahkan, murahkan rezeki zuriat lagi lepas ni sebagai ganti anak syurga ni.