5tahun berjuang Garis 2. Akhirnya redha dgn ketentuan Ilahi. Anak syurgaku.. Iman Haris ❤️ 13w1d

28 Balas

tdk apa sis blm rezeki sya pun mencuba 8 tahun baru mengandung tp 23minggu kandungan rahim pula terbuka awal..baby boy Lahir secara normal bernafas 30 minit dlm dakapan sya..be strong mama♥️

2y ago

macam bersalin biasa tanda tu mucus plug dulu kluar dgn darah awal2nya sampai Emergency doctor cek sdh 6cm setengah hari mcmtu full bukaan 10cm beranak secara normal