5tahun berjuang Garis 2. Akhirnya redha dgn ketentuan Ilahi. Anak syurgaku.. Iman Haris ❤️ 13w1d

28 Balas

salam takziah..jaga permakanan jaga kesihatan..insyaallah ade rezeki lagi..sama sy 5tahun bru dpt dua line..elakkan kongsi berita gembira mcm ni dgn org luar..kongsi dgn kluarga terdrkat shaja dulu utk trimester prtama ni..risau pnyakit ain pula yg dtg..semoga sis redha yer..mudah2 lekat lagi..

2y ago

Share Berita gembira? Keluarga terdekat pun xtahu sy pregnant sis.. 😅 Sy keguguran ni pun share kat sini je sbb xde org kenal sy..