5tahun berjuang Garis 2. Akhirnya redha dgn ketentuan Ilahi. Anak syurgaku.. Iman Haris ❤️ 13w1d

28 Balas

sabar ye syg.. sy tahun 2018 gugur 14 weeks sbb kantung kosong. jantung bayi tiada . tahun ni 2022 bru dpt rasa kali ke 2. ni pun doa byk² xmau eksaited.

2y ago

salam nak tanya, apa maksud kantung kosong? maksudnya xde baby ke dlm tu? means masa scan before 14weeks tu mmg xde baby n xdgr jantung baby ye? maaf byk tanya, sy kurang faham.