Period tak datang 2 bln tpi tak pregnant 😞

Patut tak ada alahan tak pregnant rupa nya☹️... Sedih nyaa.. Terigin nak ada baby dalam perut.. Belum rezeki lagi.. Tak apa lh

Period tak datang 2 bln tpi tak pregnant 😞
33 Balas

saya test pregnant pun negative...bila g klinik bgitau doc knpa period tak dtg2 lagi nk dekat dua bulan...doc ckp nk scan...bila scan rupanya sy pregnant doc ckp 😅

3y ago

sy nk masuk 7weeks...seeloknya baik g klinik check..sblm ni sy mcm tu jugak, test samar2 pastu lpas pada tu kluar darah dan skit sgt kt bhg rahim, g scan doc ckp ggur...ni kedua pregnant, sbb tu cpt2 g check kt klinik...