Perut tak besar sangat time pregnant 16 mnggu

Hi mommies,nak tnya biasa ke perut time pregnant 3 bln otw nk 4 bln perut tak besar

5 Balas

ikut badan masing² sis, sy dgn biras sy sama² pregnant kandungan kitorang sama² 3bulan lebih, tp perut biras sy dah menonjol😂 perut sy masih lagi rata walaupun sy kurus dia gemuk haha ikut badan la kot

3mo ago

yeke ke ... sya sllu tngok ada yg bdn besar lg sya tp perut mreka bsar

saya nk masuk 4 Bulan ,tapi xmacam pregnant sbb saya berbadan besar gemok ,bonjol lapis perut Tu mcm lemak je , Kalau org kurus ,seketul nmpk dah ,tapi Ada xnmpk sgt pun Ada

sy pregnant anak ke2 9w tpi kdg nmpak bsar kdg tu tak ,bdn sy Kuyus tk tinggi pun🤭 Tpi Kakak sy dgn mak tgur dh brpa bulan

biasa. depends on ur physical juga. most important, the bby inside is healthy

3mo ago

no worries. sy skrg 2nd pregnancy...24w dh nmpk sikit2. now 37w tunggu hari, makin takut tgk perut sndri why its very different compared to last pregnancy.

dlu first born sya mmng sya rsa sya tak pregnt ..