Period tak datang 2 bln tpi tak pregnant 😞

Patut tak ada alahan tak pregnant rupa nya☹️... Sedih nyaa.. Terigin nak ada baby dalam perut.. Belum rezeki lagi.. Tak apa lh

Period tak datang 2 bln tpi tak pregnant 😞
33 Balas

saya pun 2 bulan tak datang period , tergerak hati nak check result +ve , anak sulung baru 10 bulan 🥲

jgn sedih.. nanti ada rezeki allah bagi.. sabar ok... byk kan berdoa.. allah sentiasa dengar doa kita...

sabar yer sis..insyaallah 1 hari nnti akan smpai giliran sis tuk rasa kehadiran baby dlm perut tu..

InsyaAllah ada rezeki nanti,sabar ye.. Saya doakan sis dikurniakan zuriat. aamiin 🤲🏻

Sabar ya semoga ada rezeki utk awk one fine day❤️ tp 2bln x period tu, kena pergi cek klinik ya..

3y ago

yaa sis tq

sabar dik.. insyaallah, ada rezeki adik utk menimang cahaya mata..doa byak²..

hormon xstabil kot sis😅 . inshaallahh nanti ada rezeki sis pregnant☺️

Saya pun x de alahan apa2 masa preggy.. Dan x expect pun.. Jangan give up.

Semoga Allah perkenanan kan doa kita pejuang 2garis sis..💪🏻

sis klau nak iktiar hamil cara tradisional boleh ws sya..0166654419..