Adakah pasangan anda membantu anda untuk melegakan kesakitan semasa mengandung?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1007 respon

8 Balas

Alhamdulillah ya 💕 edit- hanya bila kita dah tersengguk sakit menangis mengadu baru nak buat.. awal dlu nmpk mcm rajin tpi hm hangat2 tahi ayam je.. bila suruh je.. time kita bagi signal sakit badan kaki semua dia buat dek je.. bukan nak alert terus dtg kt wife tgok sakit kat mana nk urut bhgian mana.. 😌😅

ya masa mngndung sempat la merasa dlm 9w…sllu tlg urut skng dah gugur pun dia ada tlg2 urut kaki lg

ye. tapi kena bagitahu. sebab kalau tak cakap mana la dia tahu kita sakit kan.

ya sgt mmbntu

Syukur, ya

👌

ya

Ya