Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Noor Fidak, Consultant Obstetrician & Gynaecologist di KPJ Healthcare

Hi Parents! Kami dengar luahan anda! Ramai yang sudah memberi cadangan untuk mengadakan Sesi Tanya Pakar mengenai kehamilan kembar dan apa yang perlu diketahui. Pernah tak anda tertanya-tanya betul ke kalau mengandung anak kembar, bayi harus di lahirkan pada minggu ke-36? Apakah suplemen yang harus di ambil untuk pastikan bahawa kandungan cukup zat? Apa yang perlu diambil berat apabila mengandung anak kembar? Jika anda mempunyai semua persoalan atau berada di dalam situasi tersebut, anda wajib ikuti Sesi Tanya Pakar kami pada kali ini. Jom tanya soalan anda mengenai kehamilan kembar dan apa yang perlu diketahui bersama Dr Noor Fidak, Consultant Obstetrician & Gynaecologist di KPJ Healthcare Centre pada 20 Oktober 2022, hari Khamis. *NOTA: Sebarang persoalan di luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Noor Fidak, Consultant Obstetrician & Gynaecologist di KPJ Healthcare
29 Balas

Hi doc..anak sy bru umur setahun masih breastfeed dan bru 4 batang gigi..kadang masa menyusu dia akan gigit nipple sehingga luka dan bernanah..setiap kali menyusu akan terasa pedih & sakit sgt. Apakah cara nak ubat luka ini doc?