teether ?

Hi parents. Ada experience/suggestion tak baby 3 bulan lebih bagi teether jenis apa? ? sbb dia ni suka isap jari, tangan, lengan sendiri. Brg2 yg sempat dia capai pun dia asik nak masuk mulut. Maybe nak tumbuh gigi ke apa lah kot ? any choices? ?

teether ?
16 Balas

Baby sya pon dr mula 2bln asik hisap jari tk tanggung2 dia hisap 4jari nya kdg tu dua tangan masuk dlm 8jari jgk masuk mulut bagi teether jenis silikon tetap je suka hisap jari

4y ago

Betul tu. Sama la. Dah try bagi. Masih jari twisties dia tu yg favourite 😂