teether baby

Boleh suggest teether baby yg sesuai utk baby 5 bulan tak? Ade beli teether anakku tp baby tanak, puting pun tanak, die nak isap jari je.

teether baby
12 Balas

Baby ngamuk tk sis msa hisap jari? Klau tk ngamuk,takpe je. Biarkan je baby hisap jari. Baby sy pn baby yg suka hisap jari. Msa bawak baby checkup 5 bulan,sy tnyakan pd nurse. Nurse ckp lebih baik hisap jari berbanding puting. Klau nk beli teether,beli teether jenis silicon. Baby pn seronok nk menggigit teether tu.

Anak saya pun taknak hisap teether.. Saya tak paksa.. Bagi dia main pegang2 jer.. Dia suka hisap jari tgn, jari kaki n kain napkin.. Sy biar jer 😆

Mmg umur bby 4 5 bln cm ni kot .. anak sy dri 4 bln dh sy bgi teether, kjp2 je nk lps tu hisap jari je sia .. smpai 3 jari skli dia hisap 😅

mcm ank saya jugak... x nk puting tpi nk ibu jari dia je... mybe dia dh biasa dri dlm perut kot

Sama baby sy..teether xnak.. Jari lagi sedap..ada rasa2 masin peluh kot.. Hehe

xpe je bby hisap jari..yg penting pastikn jari bby bersih..

Biar je hisap jari. Mitos je yg kata hisap jari ni x bagus

Hisap jari bagus. Janji sentiasa bersihkan tangan baby

Biarkan la sis baby hisap jari... Xda apa2 juga..

Anak saya hisap penumbuk terus😁😆

4y ago

🥰🥰