teether ?

Hi parents. Ada experience/suggestion tak baby 3 bulan lebih bagi teether jenis apa? ? sbb dia ni suka isap jari, tangan, lengan sendiri. Brg2 yg sempat dia capai pun dia asik nak masuk mulut. Maybe nak tumbuh gigi ke apa lah kot ? any choices? ?

teether ?
16 Balas

Comelnye geram tengok. Macam saya, saya beli gak teether tapi selalu nye saya biarkan je dia isap jari. Tapi kene pantau je la

4y ago

Saya dah beli teether gel biasa tu, dia tetap nak jari. Plus dia belum nak pegang betul2 so bila jatuh, mmg sekali lagi jari jela yg dia isap 😌 sampai bunyi2 bebel sedap sgt ke apa tah tu 😋