teether ?

Hi parents. Ada experience/suggestion tak baby 3 bulan lebih bagi teether jenis apa? ? sbb dia ni suka isap jari, tangan, lengan sendiri. Brg2 yg sempat dia capai pun dia asik nak masuk mulut. Maybe nak tumbuh gigi ke apa lah kot ? any choices? ?

teether ?
16 Balas

Dulu bg anak teether yng sejuk beku tu, tapi dilempar. Dia lg suka cari tgn dia sniri 😂 lg satu beli yg mcm soft toy jam tgn tu. Oke jugak dia duk asyik gigit2 tu. Cuma yg tu mmg kena jaga kebersihan betul la + kerap cuci tiap kali guna.

4y ago

Oh w9w ada mcm jam tangan ye. Haha noob nya saya. Nanti saya tgk shoppee. TQ 😍