Scan baby

Para2 ibu.. sya scan 5D .. doc ckp baby boy..last scan 35 weeks.. pernah tak lpas scan dpt result baby boy..tpi after bersalin dpt baby girls...

21 Balas

Sy ada scan nak tgok gender wktu usia kandungan 19weeks 5day. Doc ckp mcm boy, nnti lagi 2 bulan scan lgi utk tgok gender.

Kalau nampak jelas telur masa scan memang akan keluar lelaki sis. Lainlah kalau doc kata "maybe"

sya prnh bgtu sis d scn bby girl skli lhir bby boy..sykur sbab sya mhu lgi ank boy k 2..

Biaseny klu dh 5D tu probability nk salah tu sush dh kot...huhu

Adik sis scan 3x klinik swasta. Baby girl. Last2 keluar baby boy 😂

5y ago

Aik swasta pun xble caya ow kan..bgus tunggu baby keluar ja...apa2 jantina ja yg pentg sihat

Awal scan girl. Last scan girl. Alhamdulillah keluar pun girl.

Cuba share foto cmne 5D?? Saya x scan pun lagi..

pelik juga tu sis.. sy tak pernah mcm tu.

Berapa hrga scan 5d tu

5y ago

Dkt ampang rm90 je weekday & special Thursday rm70..5D free gender scan/pic/cd

Sama kes mcm kakak sy hehehhee