Boy ke girls🥲,saya pertama kli buat detil scan.,korang pndai tk tgok gmbr scan ni?saya tk berapa reti nk tgok🥲

Korang rase ni boy ke girls?saya pertama kli buat detil scan mase 22 weeks, klau mcm tu boy ke girls? Saya harap korang dpt membantu😥,

Boy ke girls🥲,saya pertama kli buat detil scan.,korang pndai tk tgok gmbr scan ni?saya tk berapa reti nk tgok🥲
14 Balas

Sy tak pasti scan baby girl mcm mana sbb sy baby boy, jelas nampak pistol masa buat detail scan. Kalau ikut gambar scan sis ni tak nampak mcm pistol.

x pe sis ti 27 weeks kan scan lagi ti boleh tahu.. hihii

Biasanya kalau buat details scan doc bagitahu boy ke girl.

2y ago

my baby pun bila scan nampak cam ni doc cakap it's a girl sbb x nampak bebird

mcm girl.. tp gmbr scan ni xjelas sgt.. biase sono akan bgtau..

mungkin girl sbb huruf 'm' tpi sy xpasti kdng baby prank 😅

Masa scan takkan doktor tak bagitahu? 😅😅😅

Tak nampak macam pistol 🤔 rasanya girl

Mcm girl. Nmpk line terbelah tu

Nampak macam girl

Macam boy jeee