Pampers yang berbaloi

Pampers brand apa yang okay ye? Dari segi kualiti, harga, berbaloi ke tak. Drypers touch Huggies air soft Drypers biasa

26 Balas

dari newborn sampai size S anak guna drypers wweedry . pernah tukar huggies , petpet , anak x serasi 😅 then kekal dgn dryeprs . bila anak tukar size M , cutting M panjang dan x sesuai dgn ank saya 🥲 bila kncing selalu meleleh keluar , ramai yg suggest genki . genki the best sbb lagi murah dari drypers , size M ad 70pcs harga tmpt saya rm28.60 berbanding drypers size M 60pcs RM31.90 . bagi saya kualiti genki lebih lembut dari drypers , pernah beli genki jenis pants , lagi lembut dari genki tape , tapi sebabkan suami kurang pandai pakaikan ank jenis pants , so trpkse la guna yg tape dulu 🤣utk yg mencari harga rahmah , boleh cuba genki tawww 😍 cuma kelemahan dia x de redeem point and xde indicator line kt pampers tu but utk saya its ok , sbb anak serasi pampers murah kualiti terbaik mcm ni dah bersyukur sgt

10mo ago

masuk list lah ni ✍️✍️✍️ masih lagi trial pampers

saya tgh guna drypers wee dry utk baby 1 bulan. dah guna dalam 3 pek. ok sebab murah dan takde lah bocor ke apa. cuma kalau x tukar overnight pagi tu mungkin akan basah sikit. depends anak kencing byk mana. tapi saya biasanya takkan biar pampers semalaman pon. offspring saya pernah pakai 2 pek sbb org bagi. ok tapi besar size nb dia. petpet pon ok je bagi saya tapi saya rasa so far saya akan stick to drypers wee dry sbb murah + anak selesa (takde rash so far) + ada indicator line kalau pampers basah.

pampers kne ikut kulit anak. anak sye mula2 guna huggies, tapii kulit jadi merah2. lps tu tukar wee wee dry, pon sama plus cepat nau pulak bocor die. lps tu tukar diapex, ok je tapi cutting kecik. last now guna petpet gold+. masa stock putus penah guna petpet day night, jadi kulit melecet pulak. lps tu mcm x serap sgt. so now stick balik guna petpet gold+. harga semua lebih krg je.

drypers touch. anak saya pakai tkpernah kene rush. pampers sentiasa kering. limit sampai 10jam. takpernah ada masalah bocor sepanjang anak saya pakai. cutting dia pun nice. kalau wewedry dia panjang kebawah selalu sangat bocor. tapi drypers touch tkde kat pasaran kalau tak silap saya, kene beli online kat shopee, nama seller tu vindaofficialstore berbaloi 👍🏻

sy xpernah guna 3 jenis tu.. sy just guna petpet.. dulu mse newborn sy guna petpet kalor oren.. lps tu sy g kat pasar raya hypermarket.. sy tgok ada kalor biru.. sy ingtkan ada 1 kalor jer.. petpet ore nie dia rase basah.. kalo petpet biru wlaupun anak dah byk kencing, pampers rase kering jer.. hrga petpet pun murah jer bg sy.. s 76+4, m66+4, harga rm24.90 jer

10mo ago

ouhh tu beza dia. ank saya pakai petpet juga dari nb. ada npk petpet biru tp tkut nk beli tkut jd lain je. dari saiz ada beza tak sis?

sye guna drypers wee wee dry. ank 1st guna smpai skang 2y ok je, takdek bocor. untk 2nd baby ni pun sye beli yg sama. sye penah beli huggies, pampers nipis n cpt bocor. xsesuai untk ank sye. lg 1 sis, kalau guna drypers kite blh redeem point dkt website die. dlm setiap pack pampers ade code dia. ☺️.

dah try 4 brand berbeza . but drypers wee wee dry nampak baby paling selesa so far. pakai since newborn n yang paling best dia ada leaking indicator. so senang bila warna dah bertukar dari kuning ke biru means perlu tukar pampers baby asap. Ruam? no way 🤭💓

Drypers touch. Jenis pants utk toddlers senang sauk mcm pakai seluar. kemas dan x bocor. boleh tampung byk juga. lps tu Drypers ni ada code disediakan kat bungkusan plastik bhgn dlm utk redeem points. Bukak je website Drypers, daftar, login. pastu isikan UC code

Saya pakai mamypoko putih. Tak penah bocor. Saya pernah try molfix hijau dan drypers touch bagus lembut Cuma bila berak mesti terkeluar. Sbb jenis pendek. Kalau mamypoko mmg panjang jadinya elok je tak penah bocor. Cuma harga la keras melampau

Antara 3 tu. Anak sy pernah guna Huggies Air Soft. Pampers tu senang bocor 😅😅😅 Bahagian lubang kaki tu besar sgt sampai 💩 boleh terkeluar. Ini sy guna size nb tau. Material mmg lembut tapi tu je senang bocor.

10mo ago

Pampers kena try error. Memula masa dircharge hospital tu bg pampers huggies NB,Bby sy ok je. Then dah hbis sy cube la drypes n pet pet sbb org hadiahkan, habis ruam pongong dia, then patah blk huggies mmmmm ok pulak.