Pampers yang berbaloi

Pampers brand apa yang okay ye? Dari segi kualiti, harga, berbaloi ke tak. Drypers touch Huggies air soft Drypers biasa

26 Balas

sy xpernah guna 3 jenis tu.. sy just guna petpet.. dulu mse newborn sy guna petpet kalor oren.. lps tu sy g kat pasar raya hypermarket.. sy tgok ada kalor biru.. sy ingtkan ada 1 kalor jer.. petpet ore nie dia rase basah.. kalo petpet biru wlaupun anak dah byk kencing, pampers rase kering jer.. hrga petpet pun murah jer bg sy.. s 76+4, m66+4, harga rm24.90 jer

10mo ago

ouhh tu beza dia. ank saya pakai petpet juga dari nb. ada npk petpet biru tp tkut nk beli tkut jd lain je. dari saiz ada beza tak sis?