Pampers yang berbaloi

Pampers brand apa yang okay ye? Dari segi kualiti, harga, berbaloi ke tak. Drypers touch Huggies air soft Drypers biasa

26 Balas

saya tgh guna drypers wee dry utk baby 1 bulan. dah guna dalam 3 pek. ok sebab murah dan takde lah bocor ke apa. cuma kalau x tukar overnight pagi tu mungkin akan basah sikit. depends anak kencing byk mana. tapi saya biasanya takkan biar pampers semalaman pon. offspring saya pernah pakai 2 pek sbb org bagi. ok tapi besar size nb dia. petpet pon ok je bagi saya tapi saya rasa so far saya akan stick to drypers wee dry sbb murah + anak selesa (takde rash so far) + ada indicator line kalau pampers basah.