Adakah anda mempunyai pam susu?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4785 respon

17 Balas

dr baby first mmg ada pam..baby second pulak keje tukar pam..baby kali ni xtaw nk beli yg mna..tp mmg dh rsa ngam dgn beberapa brand...kadg kadg xperlu yg mahal sbb pam ni berbeza ikut cara suction dia dan kberkesanan dlm mgosongkan breasts.. pilihan yg mirip..spectra, autumz.. yg lain kurang sesuai sbb mgkin lembut sgt

Real bubbee. A bit noisy bila pump. Dulu pam kat office, mmg takleh nak sorok bunyi dia 😂 syukur ada hikmahnya dlm dugaan musim wabak ni, boleh pam kat rumah dgn selesa. 😉 apepun stay8home, doakan negara kita selamat virus ni ditarik Allah balik 😞

Yes, already breastfeed my baby for 6 months now and wanna continue until he’s 2 years. InshaAllah

Ya..tp since bby dh bsr ni.dh umo 9bln kerap.nysu..xsempat nk.pam.dh..bhahaha🤣🤣🤣asyk nyusu je

ada tp yang manual punya..buat standby jea..sbb takut kena bengkak susu..🤭

Ya. Sudah tentu, pam electronics dan manual ✌🏻🤗

Belum ada keperluan utk mempunyai pam susu

Yup im need it because im working

ada utk mudahkan time g keje

Tp saya tdak guna.. Standby.