Berapa banyak yang anda belanjakan secara purata untuk pakaian bayi anda yang baru lahir setiap bulan?
Voice your Opinion
RM150 dan ke bawah
RM150-RM300
RM301-RM450
Lebih RM450

3756 respon

9 Balas

byk kakak ipar bg ada mak saudara bg hadiah sy bli 5helai je baju baru dgn sarung tgn..baju jubah saiz L ada utk baby pkai time umo setahun 2..bju cosplay utk gmba je even baju tu besar

Xsmpai seratus bila beli dkt online.. 😅✌dpt la 4 psg or 5 psg bila beli ms sale.. 😉✌

baby cepat membesar. jadi tak perlu beli banyak-banyak.

150 je,yg lain semua org bagi

bawah seratus

1st choice.

Bawah rm100

Bawah 100

M