Adakah anda masih pakai baju hamil walaupun sudah melahirkan?
Voice your Opinion
Ya, lagi selesa sebab besar
Ya, tetapi sekali sekala
Tidak, terus simpan lepas bersalin

3541 respon

14 Balas

saya xdak baju hamil...sbb smasa hamil perut sy kecik...sy pakai baju biasa ja...sy hamil 9bln... org nmpak mcm baru 3bln...tu pon klu tgok btul2....klu skli pndang mmg org xtau yg sy nii hamil

Saya beli baju khas hamil yg boleh dipakai jiga selepas hamil; baggy, & berbutang depan baju sampai ke bawah. Senang buat pemeriksaan daan menyusu. Tapi susah pula nak cari yg jenis cotton

ada sehelai baju.. still pakai.. tp pakai kat umah jela.. sbb jenis kain dia sejuk dan sgt selesa

Ya sbb bju hamil sy blh guna selepas bersalin juge skali tuk mesra bf ada zip mudah mnyusukan ank

Tak pernah beli maternity dress sebab perut kecik

Tak pernah pakai lagi sebab menyusukan anak 😁

Baru pertama kali mengandung

Kita pkai tshirt je 😛

X de baju hamil pon🤣

kadangkala