Konfius xtau

Pagi semalam sy cek upt samar2, petang lepas tu period. Upt tu valid ke tak ye? Sakit sengugut kt bawah perut semlm.tp hari ke2 ni tak sakit dan tak keluar period pulak.msalah hormon ke.konfius..

5 Balas

tyme awak check tu da lewat period ke blum? Bg sye ble da klua darah tu, kre da x valid la upt tu.. lgpun awak nmpk samar2 kn..

10mo ago

aah mybe false result..ni sy up balik upt lepas..harini hari ke6 period msih ada drah lagi.biasa penghujung da kering..😂

chemical pregnancy? period yg keluar tu byk tak? cuba pakai dipp&tell or digital cb

10mo ago

Darah gugur tak hitam & merah pekat. Saya dulu pernah juga period dtg sehari dua gitu. Doctor ckp masalah hormon & saya tak pregnant pun

Kadang check sblum period akan naik line juga sbab hormone.

Check upt pada hari kita period boleh beri false positive

maybe period kot