Konfius tentang upt

Valid ke upt samar2 walaupun belum lewat period? Next period 5.8.2023 #firstmom

Konfius tentang upt
13 Balas

nnti cek balik, dulu saya seminggu lepas period hari2 cek sbb terlalu berharap, then 2 minggu dah nmpk positif dari samar terus double line terang, depends pada hormon masing2

10mo ago

Alhamdullilah Nanti saya cek lagi selepas lewat period Terima kasih bg pendapat☺️

Sy dulu pn mcm sis juga. Upt samar2. Then doctor ckp jgn bersama suami dlm 3 minggu. Lps 3 minggu sy check bru nmpk 2 garis tu dengan jelas

10mo ago

Aina - doktor pesan better elakkan bersama masa awal mengandung / first trimester sebab takut rahim tak kuat ke apa tak ingat dah.. ada yang kuat ada yang lemah.. kandungan janin masih kecik lagi.. lain orang lain badan..

wahhh tahniah 🌹🌹 , sblm check mmng ada simptom atau rasa ingin check shj ? please reply sbb sya blm trikh priod tp prut strt cramp2

10mo ago

Tambahan Saya panas yang keterlaluan pada minggu ni Cramp tu sekali je rasa Pastu dah tak ade

samar2 pun nampak double line tu.. sy dulu first test samar tunggu lagi seminggu buat test lagi sekali terus terang line nya

10mo ago

Mudahan rezeki saya..

minggu depan awak check pakai clear blue digital, harga mahal sikit. then dapat tahu berapa weeks terus pegi kk

10mo ago

Baik baik.. terima kasih bg pendapat☺️

sama macam sya sya cek awal 5 hari sebelum tarikh period line samar2 mcm sis pnya ni cnfrim pregnant tuu sis tahniah🌹

10mo ago

Aamiin.. mudahan rezeki saya.. terima kasih bg info☺️

tahniah sis.. jaga diri baik baik sis.. sy pun check awal dri period.. naik line mcm tu.. skrg 32week dh..

10mo ago

Wahhh alhamdullilah.. tahniah… moga ada rezeki sy juga

Valid je.. saya pun dpt upt positive seminggu sblum due period.. Nnt period due blh repeat upt lagi.

10mo ago

Baik2.. Nanti saya repeat test lagi Terima kasih bg pendapat☺️

org ckap maybe awal lg kandungan tu , sbb tu samar .. hehe … tgu lg smngu dua test balik sis

10mo ago

Baik2.. mudahan ade rezeki saya.. terim kasih bg pendapat☺️

tahniah dear.. awal lagi ni .. xpe tugu 2week try buat upt LG ... btw jaga diri ok

10mo ago

Alhamdullilah.. in shaa allah.. baik2.. terima kasih bg pendapat☺️