period atau keguguran

Pada 17oct sy ada check pregnancy test, n result tunjuk positive..(kalau ikut last period, dh masuk 5mgu)tp td berlaku pendarahan..bila pergi check doc, doc scan..mmg tak nmpk apa dan result air kencing negative..skrg sy kne refer hospital..kat hospital dh scan perut dan scan bwh pn still tak nmpk apa..last option doc ckp check darah..sy pun buntu apa yg terjadi..?

2 Balas

Kalau dah check dr bawah sekali ttp tak nmpk possibly x menjadi. Atau tak hamil. X period mungkin hormon. Ada jer sampai berbulan² x period.