Postv ke?

Sy last period 15/5 . Dan check postv 1/6 . Pergi scan last week doc ckp masih tak nmpk apa lagi. Kalau mcmni kira sy pregnant ke ? Doc ckp skrg mybe 4week ikut kiraan last period

Postv ke?
2 Balas

4w mmg x nampak ape mommy. kena tgu 8w bru boleh nmpk. mkna nya bila mommy missed period 2m, bru pg scan nmpk bby + heartbeat. kalau upt dh positive, mmg confirm mommy pregnant.

Positive pregnant sis. Cuma awal sangat tu untuk buat scan. Tunggu 7 ke 8 minggu baru scan semula yea. Inshaallah baby n heart beat pon boleh nampak. ☺️