Sudahkah anda membuat pembelian untuk pad bersalin?

Voice your Opinion
Ya, sudah!
Belum lagi
Hmm, masih survei

894 respon

13 Balas

kalau saya refer guna pad jenama kotex yang ada mint cool sejuk2 gtu terutama bila lepas bersalin ni selesa ms. v dibawah ala2 ber aircond 😁😁😁😁😁

1mo ago

sirih or greentea ok

anak dah nk msok 3 msih xpndai pkai yg mternity pad yg brtali tu..biasa sy beli yg oversize pnya pad biasa tu ..

Suka pakai pad bersalin . Xyah susah tukar under****. Mmg kali ny ingt nk beli bnyk2 terus 🤭.

biasa pakai librese yg panjang je.. x suka pakai pad bersalin.. haha

2mo ago

sama la. senang tukar.

tunggu masa je nk bersalin satu pad pon x cari

Tidak berkenaan sebab masih haid. Guna pad biasa 😁

Ada suggestion maternity pad / pad biasa yang okay tak ?

masih belum pregnant sedang bsrkan ank

bersalin bulan depan. masih belum beli 😅

sirih or green tea pun ok juga