tak boleh makan banyak time breastfeed

Org tua2 kata kalau kita yg tgh breastfeed anak ni xbole makan banyak2. Nnt gemuk. Kena makan skit2 je. Gila nk makan skit2 je..anak den dh la kuat menyusu..lapar tau?!? Pendapat mommies2 mcm mana? *xde la makan byk tu version makan melantak. Means makan lebih skit drpd portion biasa

15 Balas

Boleh tahan ke makan sikit tu.. Kalau sy mmg tak boleh. Ibu menyusu ni sentiasa lapar dan perlu makan makanan yg berkhasiat untuk hasilkan susu yg banyak.