Makan nasi byk

Ibu² nk tanya, xpe ke kalau sy dah ujung² trimester ni, sukaa makan nasi byk .. Mksd mcm skali makan nasi tu byk.. Sy mkn mmg 2kali je shari.. Sblom ni sy takde la makan byk sgt.. Skng je byk makan nasi.. Tapi xpe ke? #firstbaby #38w

1 Balas

kalau x sangkut gdm. tak da masalah bagus ada selera makan. sy smpai nak bersalin mmg makan nasi je. pagi tghari ptg kdg2 malam pun nasi juga.. 😂😂 depend on your weight juga sebenarnya kalau misi detect naik over than 1kg 2 weeks haha biasanya mmg kena la. tp takda apa la.. da hujung2 ni makan je apa nak makan. nnti da pantang nganga je tgk org makan sedap2 😆😆😆