minuman apa yang sesuai...

Orang kata klu ikhtiar untuk hamil...tk blh ambil gula..coffee..teh..coklat..nescafe..jadi mau minum apa?? Ikhtiar hamil..... Sekarang sy konsisten minum mamariam botol kedua..

10 Balas

Boleh consume semua tu cuma jangan berlebihan. Then, bersama tiap² hari pada waktu subur. Boleh download app untuk pantau period kita and waktu subur. Ada juga ikhtiar makan madu turki wawa zainal jual. Kita ikhtiar Allah jua sebaik2 perancang. Ada hikmah setiap kejadian. All the best sis.