nak tanya

antara just mamom hope dengan jus mamariam,yang mana satu sesuai untuk ikhtiar hamil?

27 Balas

Sy pon bru minum mamom hope....dh 1 btol stgh dh....minum time bru lepas period bln lepas...nie badan dh start skit2 mcm nk peod tp date peod lmbat lg ujung bln.... Doa2 la klu de rezeki buat sy dan suami... Sy pon dh cume mcm2 jgk tp xde hasil.... Nak chck UPT tp tkot sat g mngharap plak....nk tggu smpi ujung bln nie dlu konon bru nk chck....😔

2y ago

mcm mn dgn mamom hope sis...okay x

Sy tahun ni masok tahun ke4 tunggu nk ade zuriat...mcm2 sy ikhtiar ape jek owg ckp semua sy try..tpi belom ade gak rezeki tu...ade sekali tu tgk group hamil tu ade yg try ubat cacing...sy pun try la 😄...xtau la ek kalau da Tuhan nk bg rezeki anak tu Alhamdulilah sy prgnt...

2y ago

ubat cacing ape tu? awak wasap sy.. 01139390280 tq..

Guna mamom hope 5 botol xok.. tp klu sis nak try. Sis bg alamat..dkt sy ada lg 2 botol. X guna lg.. sy blh sdekah kt sis.. tp kos postage sis tanggung ye.. mgkin mamom hope dgn sy x serasi... sy mgurut kt bidan kpg n makan jamu mak dara gold x hbs 2 botol lejat..

4y ago

Sis ada lagi ke?

saya cuba buah zuriat . rebus minum air dia.. saya menunggu 2tahun.. mak mertua bawak balik buah zuriat dari kawan dia. Dia rebuskan pastu kami laki bini minum.. sebulan terus lekat.

ikhtiar je mne2 pn.. yg palg pntg jgn penah putus doa dn mntak dri dia.. jus2 ni smua ikhtiar jah.. yg selebihnya kite serahkan pada allah

Try madu soullead by aeril zafril tu..suami isteri kena makan..stgh sudu kecil kali shari..after solat subuh tu sblm makan doa sama2,makan sama2..

Saya try jus mamom hope. Botol ke duaa baru separuh. Alhamdulilah. Sekarang dah 8weeks. Sebenarnya atas keizinan dariNya. Yang lain kita usaha.

Sy try mamom hope 1 botol setengah alhamdulillah serasi.. Allah bagi rezeki.. Tp dlm masa yg sama sy berurut dgn bidan kg.. Minum air kayu..

Sy try mama hope x mnjdi.. Tukar pd juz zuriat.. Alhamdulillah mengandung.. Sis blh try bli air juz zuriat atau mnum rebusan buah zuriat

Saya baru try momhope tak sampai sebulan habis dua botol minum sekali dengan suami , tapi suami minum enerjax alhamdulilah lekat