Ikhtiar Hamil Jus Mamariam

Salam semua. Ada tak ibu2 atau bakal ibu dekat sini yang pernah/sedang consume jus mamariam untuk ikhtiar hamil ? Boleh share experience tak sepanjang penggunaan? Saya baru nak try beli untuk ikhtiar hamil, tapi ragu2 🥺 #pleasehelp #advicepls

1 Balas

sebelum ni awak dan suami ada check kesuburan tak kat klinik?

3mo ago

Belum ada sis. Actually kes saya nie, saya pernah miscarriage lps 6 bulan kahwin. after a few months, lepas dah rasa ready semula, kami try semula. tapi sekarang hampir setahun lebih cuba nasib tapi belum ada rezeki. 🥹