minuman apa yang sesuai...

Orang kata klu ikhtiar untuk hamil...tk blh ambil gula..coffee..teh..coklat..nescafe..jadi mau minum apa?? Ikhtiar hamil..... Sekarang sy konsisten minum mamariam botol kedua..

10 Balas

Boleh minum sis tapi berpada. Bykkan minum air kosong yer sis dan jage pemakanan. Sebelum ni pon sy ambil mase nk dpt zuriat yg pertama. Alhamdulillah. Skrg sy dh msuk 11week ☺️ Dan jangan Lupe banyakkan berdoa, kite just merancang Allah yg tentukan ♥️ jangan pernah putus asa yer sis 🥰