minuman apa yang sesuai...

Orang kata klu ikhtiar untuk hamil...tk blh ambil gula..coffee..teh..coklat..nescafe..jadi mau minum apa?? Ikhtiar hamil..... Sekarang sy konsisten minum mamariam botol kedua..

10 Balas

Semua yang di atas tu boleh je minum sis.kurang gula dlm badan pun boleh pening boleh pitam sis. Ambil je semua di atas tu tapi quantit... Sis jangan ambil lebih2 gtu.. Dan 1lagi Jangan minum y sejuk2 je macam tea coz tea boleh sejuk kan badan. . Kalau boleh rajin2 Minum hot2 suam2... Badan yang sejuk sperm💦 susah sangkut.. Kalau minum pnas2 rahim yang warm Sperm senang sangkut senag bby jadi😊kata orang tua2 gtu... Allaaa kesahian tak pasti.. But apa Salah nya try kan😁😊😉 kalau saya Tiap2 hari mesti menum Coffee. Masa mengandung pun mesti sehari ada seglas coffee🤭 apa2 pun tengo body seseorang juga tu.. I wish n pray 🙏 for u senang hamil sis.. Selamat maju Jaya. ❤️

5y ago

😘