saya nak tanya.td saya cek upt lpstu cek opk.Saya letak opk n upt rapat seperti dlm gmbr. Valid ke

OPK DAN UPT

saya nak tanya.td saya cek upt lpstu cek opk.Saya letak opk n upt rapat seperti dlm gmbr. Valid ke
7 Balas

cuba upt farmasi/watson pulak sis,upt hijau ni sy pernah kena scam bulan lepas,beli dkt shopee 30pics..1 pics 30sen lebih je...semua 30pics tu naik doubleline ada samar,ada y terang,rupanya2 kena scam,,x pregnant pom,try dkt husband naik doubleline jugak..terang pulak tu🤭😬

5mo ago

kalau try dekat husband naik double line jugak cube try guna upt brand lain, check dekat husband lg sekali. sebab klu husband positive upt, takut ade sakit lain.

Cuba tukar upt sis , pakai brand lain , dulu saya macamni jugak jenis pakai strip , opk terang tapi upt samar samar check petang takda pulak samar samar tu , lepas berapa hari baru saya try pakai upt lain , time tu baru lah naik double line

upt tu nampak 2 garis walaupun kabur sgt.sebiji mcm sy.try 3 kali mcm tu jugak kaburnya.memang preggy.skrg dh 12wk dh.kalau tak confident ..try lagi sekali

5mo ago

Tahniah awk. Sy cek lg skli negatif 🥲

Kalau nak cek pregnant pakai UPT saja sis, sis tukar brand UPT tu, pakai brand dip&tell @ clear blue. OPK sis negatif tu

5mo ago

Cek lg skli negatif 🥲 bru bln ni nak preg balik sbb thun lps bln 8 gugur mada kndungsn 5 bln

Check balik. Strip ni mesti awak simpan stock banyak kan. Dan utk apa awak check opk?

jangan letak dekat mcm tu, kadang dye dia transfer.

opk - upt mcm + cuba awk buat lg upt

5mo ago

xpe awk sy doakan awk dpt dua garis x lama lg❤️