Opk negative, upt samar2

Siapa kat sini dah delay period pastu cek opk dpt negative, upt samar2 which means pregnant?

6 Balas

Tak semestinya opk akan positif kalau pregnant sis. Yang penting upt tu. Kalau positif, InshaAllah pregnant lah tu 😉 kalau samar2, sis repeat test lagi 2 hari.

sy sis..xsemestinya opk positif ,upt pun positif.. sy start opk negatif lg tp upt baru nak naik samar2 sbb baru lg..tiap org xsama kot☺️

Upt samar2 tu color kelabu atau pink ye sis? Kalau kelabu tu invalid (evap).

sy x priod2 ble chat prgnt tets xda plk...

saya mcm tu check klinik peregnat

11mo ago

last tu check kt rumh tak deh satu lain je

Test guna UPT apa?

11mo ago

thank youu awakkkk explanation yg panjang dan hwlpful.