Opk dan upt positive

Saya nk tanya. Saya baru habis period, kalu ikutkan harini cd11. Then saya baru cek opk saya mmg positive. And saya saja try cek upt sekali and dia naik samar. Ada possibility ke kalau tgh subur, upt naik sekali? Masa period haritu saya heavy flow. (Opk pink, upt hijau) #ingintahu

Opk dan upt positive
3 Balas

upt invalid sis..sbb opk tgh subur kdg hormon hsg meningkat juga bole naik line upt. sis test balik nnt msti -ve.sy oenah buat,gatal tgn nak test dua2 mse subur.hehe

Evap line kot. Try upt farmasi pulak.

sis hamil ke