Detail scan baby gender girl. Korang rasa girl ke boy?

Okay so I buat detail scan saying it’s a girl. Tapi maybe sometime mommy had a boy when the whole time the doctors cakap it was a girl. I’m just so scared that it’s wrong sebab I already have a whole lot of baby girl clothes! What does it look like to you guys??

Detail scan baby gender girl. Korang rasa girl ke boy?
8 Balas

Mintak refund klo doc yg scan tu salah . Klo g private lah mintak refund ni sbb kadang2 dlm iklan dorang ckp 100% tepat n klo salah dorang sanggup bg full refund.. bgantung pd klinik

Nak tanya,kalau detail scan dr dapat tengok apa je....Hari tu tanya harga bukan main mahal sangat...terus tak jadi buat detail scan.

Baby tu x kepit kaki dan npk jelas 'burger' nya.. So it's a girl..

Minggu keberapa ye ssuai buat DS?

5y ago

Okey tq😁

Kalau boy mcm gini sis

masa buat ni berapa mggu?

5y ago

24weeks

Mcm girl je. 😄

mcm girl . kalau boy ada benjol² telur dia hehe