Spotting

okay ada darah spotting..kejadiannya secalit je semalam..lpas tu hri ni langsung xde..bersih pad.. nak tanya ..mummy semua.. lpas ada spotting kne tggu 1 minggu dlu ke? untuk memastikan itu bukan darah period n boleh check upt.. kot ada yg berpengalaman.. tq

1 Balas

bagi saya terpulang, rasa nak tunggu boleh rasa nak check pun boleh juga, benda tade yang salah utk hal ini, kita cuba apa apa result pun sebahagian dari pengalaman kita