Salam mommies? sy nk minta pndapt n pnda ngn smua, sy tiap kli period awl semggu.. cth. Dua bulan lepas period sy 1/8/19 lpas tu 25/9/19 & bulan lepas

18/10/19.. okey! Sepatutnya sy period 12 aribln ni mkananya mggu lpas,tp xde period.. cuma smlm ada kuar darah pinkish agak sedikit saja pastu dah xada smpai ke hari ni.. nk tya mommies adakah darah yg kuar tu darah spotting @ period??? Dan klo betul darah spotting adakah sy hamil Dan bila waktu sesuai sy test upt untuk mndpatkn result yg betul?? tq !

2 Balas

Mcm sy laa.. Mse preggy no3 ni.. Hehee.. Mula2 period ok jek.. Pastu next month nye period lewat smgu,.. Pastu next month nye just kluar spotting(pd hri yg sy sptut nye period) .. Tp sy bia jek smpai smgu lagi bru test upt.. Hahaha. Sbb xnk kcewa.. But bila cek upt, alhmdulillah mgndung.. ☺️❤️

4y ago

Owh ye😍

Cuba chek upt waktu pagi. Lepas bangun tido. Mane tau ade rezeki kan.