confius

period spatut nya lagi satu dua hari cmtu,tapi tadi klua pinkish spotting kt spender. bau pun bau darah. tapi bile check dlm ,ade kputihan je, xde darah langsung pun. mmg dh brape kali dah cramp perut sejak mnggu lpas n sakit pinggang. tapi mls nk check lagi upt sbb x delay period lagi kan. takut kecewa.huhuu ..doakan sye ye mummies. ? #ihopeamiracle??

3 Balas

Tunggu lewat haid 2minggu blh check agar x menghampakan blk2 nak check.. Semoga ada rezeki utk sis..

Tunggu la sis.. dua sj tuu mau period atau sis pregnt.. huhuu

Semoga da rezki utk sis...