Nak tanya sikit

ok , tadi ada kluar darah fresh sikit. then ada lendir merah campur coklat ,. baru lps pergi scan tadi dh nampak kantung dan baby, baru 7w3d , ikutkan hrini dah 9w1d. emm ,. cuma jantung baby belum dpt detect , and doctor cakap samada 2 , 1) kandungan tak jadi 2) baby baru lagi ada yg blh bagitau pdnpt? takut pon ada. 12/4 ni buka buku pink.

1 Balas

banyakkan bedrest, minum air kosong secukupnya, jngn buat aktiviti / angkat berat... doa..