Baby

Hye mumy semua,sini nak share sikit prsaan geram nak salahkan pihak yg mana. Cuma ada rasa sedih tambah kecewa dengan mengharapkan ada keajaiban yang diberi oleh tuhan nanti. 27hb ada kluar lendir coklat sikit,28hb pergi klinik kerjaan trus buka buku pink. Masa jumpa dngn dr,adalh bagitau dekat dr yang kita ada kluar lendir coklat sikit. Lepas tu dia scan,masa scan dr tak jumpa janin hanya kantung kosong ja. Dia cakap semua okey. Tpi hati masih tak puas,sebb tengok still ada kluar lendir tapi on off. Hari ini 30hb pergi klinik swasta. Bgtau lah semua dkt dr,and then dr ckap. Peluang untk gugur sudh terlalu besar,sbb kluar lendir dah tiga hari. And then buat scan, tup² dr kata dah ada dengupan jantung baby. Cuma baby sudah penuh dengan darah. Hati ibu mana tak remuk, scan sana cakap tak ada janin. Skrang pragant 7 weeks sudah. Doakan semoga baby saya sihat ya semua.😔🙏

1 Balas

saya ada spotting smggu, then ada heavy bleeding. trus ke hosp. doc scan dr bawh. dgr jantung baby. 7mggu genap mse tu. tp doc ckp sy threatened misscarriage. kne makn duphaston for 2 weeks. after that, spotting dh xde and the baby was fine. he is 9m now

4y ago

yeay 🥰