tumpang tanya ye?

ikutkan hrini 9w1d , tapi tadi scan bru 7w3d , jauh sgt ke perbezaan tu ekk?? scan tadi kanthung , baby dh nmpak , cuma jantung xdpt dgr lagi. dari awl hamil ada lendir darah tapi tak banyak , and harini sblm scan ada kluar daeah cair + gumpal darah. tapi tak sakit perut, cramp, atau sakit pinggang yg teruk. ada yg sama mcm saya?? tdi doktor ada cakap , ada 2 kemungkinan samada - bayi baru jadi - kandungan tak jadi hummmm......... ##ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Saya tak brapa pasti sis, tapi mcm pernah dgar kes ni. Mgkin persenyawaan lambat terjadi, sbb tu mcm ada beza sikit. Sis punya period regular tak dtg tiap2 bulan? Kdang period tak regular pon boleh jadi satu point. Tapi takpe sis bnykkan doa, inshaAllah baby baru nak jadi tu, 🤲🏻moga mommy kuat and jaga kandungan baik2 ye. Jgn buat kje berat waktu awal ni, jaga pemakanan skli okay. 🥰