Not sure

Is it nrmal before pregnant tdaa jrwat d muka but time pregnant berkeliaran brg jerawat d muka niee . Ada sesiapa menglami keadaan mcm tu ?

21 Balas

Sya tgh alami skrg ni ...rsa xda kyakinn tpi xpe laa utk bby smua blh 😂😂

Normal... Sya pun mcm tu jga dlu🤣 Tp tdak teruk.. Lebih kpd kulit kering...

Sye pon mcm tu. Smpai leher pon kne jerwat halus. Seksanya bile terkena tgan

saya pun tengah mengalami bende yang sama macam sis. sabar je laa 😂

Normal, perubahan hormon.. nti hilang sendiri bbrpa minggu pregnancy..

ya normal . hormon waktu pregnant sis. pembawaan anak

saya dekat bahu kiri kanan hbs byk jerawat naik

hormon sis .. mcm sy, bdn sy jd gatal2 ..

Normal sis... Hormon lain2

Normal..sy pon blmbk ni