skin

Pregnant 7weeks .abis naek jerawat d muka . Boleh momies2 sujjest nak pakai product ape ermmmm

10 Balas

Jgn picit n garu.. Nnt tggal kesan payah nak hilang.. Sye ada beli ubt sapu dekat farmasi.. Tp dh lupe ape name dye.. Just tunjuk kn muka yg ada jerawat tu..n mintak suggestion ubt yg sesuai utk ibu mengandung..

5y ago

Ok noted ... Thanks yaaa 😍

Try MEERACLE sis...insyallah dpt membantu...syaponnmenjak preggy muka jd sensetif n kering...lepastu kawan bgtau produk MEERACLE ni bgus sya try memang best...face jd soft n lembab jew...

Sy pon naik jerawat kat dahi dr awal pregnant.masuk trimester ke2 dah x naik sgt.tggl bekas2x jerawat je.lama2x ok balik 😊cuci muka mcm biasa je

Saya pun macam tu. Muka jadi berminyak. Tak pakai apa apa cream. Saya tukar pencuci muka. Alhamdulillah sekarang kurang sikit jerawat nya.

Alhmadulillah.. sya dri 1st tri smpai lh skrg masuk 2nd tri xde kuar jerawat lgi.. tpi suami plk yg ade.. hmmm

Minum air putih banyak2 je , awal2 sy pun mcm tu . Tapi skrg licin muka satu jerawat pun tak ada #34week

5y ago

Alright ..thanks ya

Sama lah. Gatal kemain muka. Tapi xpakai ubat ape pon. Hehe

Perubahan hormon. Pakai produk apa pn mmf x berkesan

Minum byk air kosong sis😊 perubahan hormon tu.

Dejaa