Muka naik jerawat

Haii momy nak tanya mcm mna mngatasi muka penuh jerawat Apa yg sesuai tuk jerawat batu seblum saya preggy jerawat tk lh bnyk sngt adapun 1 2 je d muka skrg boleh d katakan muka penuh jerawat besar” lagi dan mnghitam 🥹 Mcm mna tuh arh #firstmom #pleasehelp

3 Balas

cer u try beli ni kat watson/guardian. tea tree oil brand cosmoderm. harga xmahal. aritu n beli ada promo. utk anak i. jerawat naik. tp lepas letak ni, jerawat kecut. sesuai dengan dia. i tatau la sesuai ngan u ke tak. u boleh laa try beli pakai. tapi kan.. tangan tu jangan la pegang2 pula muka. kalau boleh muka tu jangan sentuh2.

1y ago

Ok nnti sya try cari d watson tq awak☺️

yg penting tgk kandungan bhn dia.. xboleh ada retinol.. kebanyakkan yg mk hilangkn jerawat ad retinol bhya utk baby.. sya on bru beli xleh guna sedih betul.. kna cri yg lain..

hormon pregnant tu awak. inn shaa allah lepas bersalin hilang