Kandungan masuk 11 minggu

Now dah masuk minggu ke-11 kandungan...still takde rasa apa-apa... normal ke?

48 Balas

Normal sebab janin tu kecil lagi. Biasa 16week baru start rasa masa nurse tekan2 tu.

Ye normal sis...kandungan masih awal untuk rasa lagi... lain orang lain experience dia...kalau risau apa-apa boleh rujuk doktor...

saya pun sama sis...xda muntah xda rasa mengidam nak mkn itu ini..cuma selera makan berkurang dan nak makan tu memilih sangat..

sy baru msuk 11 week.. tpi byk Sgt angin dlm badan .. buang angin pun balik² .. takut Ada effect..

2y ago

sama sis, Sy gastrik time skrng 11 week ni

Sama je mcm saya cuma keinginan nk mkn je mmbuak2😂

3y ago

Haah kan bdn pn dh naik mendadak 🤭🤭

Awal lagi tu sis... nanti dah masuk week 16 ke atas nanti baru rasa masa scan... takpe sabar sikit ye nanti rasa la tu

11minggu bby bru jadi janin biasa bby gerak klau ank prtme 20minggu ke atas klau ank kedua 16 atau 18 minggu ke ata

11minggu bru lgi normal lau x rasa pape lain org lain cara ngandong nye mcm sye xdew pening mual smua mcm biasa je

Normal.. Sy buka buku pink 13mnggu hritu pn nurse cek ckp xrasa lagi perut.. Dh 16w ni bru rse kdang2 timbul

sama sy sis 🙋 ..tak rase ape2 ... alhamdulilah scan dah nmpk baby n heartbeat..