Sebelum kandungan masuk 11 minggu.

Tekak masih rasa kering walaupun dah minum air suam & air susu. Nak muntah je rasa. Tekak rasa semacam. Sebelum ni alahan muntah semakin okay, lepas je semalam muntahkan balik makanan terus start balik alahan mual & rasa nak muntah. Normal ke ? Harini kandungan dah masuk 10 minggu 6 Hari, esok dah 11 minggu.

5 Balas

saya pun masih ada alahan now dah 12minggu . hopefully getting better la untuk minggu seterusnya amin

normal je.. kadang dah takde dtg balik.. kadang takde lngsung.. 20% alami morning sickness sampai brsalin..

4y ago

welcome.. perubahan hormon.. minum la air seteguk dua..

samalah. ari tu da xd muntah..sekali muntah..dtg blk ari2 nk muntah. baru nal rasa sinaran mentari

Sy dah nk masuk 15wk masih lg ada alahan..

normal