Kandungan masuk 11 minggu

Now dah masuk minggu ke-11 kandungan...still takde rasa apa-apa... normal ke?

48 Balas

sama lah sis...scan dh nmpk dh baby . doc duk tekan2 kata masih belum rsa apa2 kita pula yg risau

Saya baru masuk 9w (2nd pregnancy). Hari2 pening loya nak muntah, sejak 2 minggu lepas. Tak check doc lagi

Sama la sy pon, tkpe kita doa yg baik2 je. Semoga Allah jaga kandungan kita smpai lahir🤲🏻

Saya pun still takde alahan yg teruk, hanya mual yg kuat 🙈 kadang satu rumah boleh dgr.

Bestnya. Sy 9 weeks alahan masih teruk. Sampai kena drip air. Makan muntah. Allahu.

saya 11 weeks. alhamdulillah alahan mcm dh takde. selera makan pun dh adaa 😂

hehe sama laa saya . biasa2 je . alah pun xd . cuma cpt penat dr biasa

Normal ke rasa bisa2 kat perut?

3mo ago

risau kan kalau rasa bisa2.

sma jgk Masih X rase pape..tpi scan DH nmpk DH bby🥰

Normal.. Yg penting makan ubat n jaga makan.. Hehehe